Attolini, Italiaans design om u tegen te zeggen

attolini

Attolini, een naam die bekend in de oren klinkt. Deze Italiaanse meester kledingmaker is absolute leider in het maken van maatpakken. De maatpakken worden met de hand genaaid door een brigade van 130 kleermakers waar deze Italiaanse designer dagelijks komt checken of de kwaliteit ok is. Attolini is bekend in gans de wereld omwille van zijn couture. Beroemde mannen dragen Attolini zoals Al Pacino en Antonio Banderas.

Kiezen voor Attolini is kiezen voor elegantie

De stoffen die gebruikt worden om deze maatpakken te maken zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Ze zijn zo comfortabel , net een tweede huid. De stoffen die hij gebruikt voor de maatpakken komen dan ook van de beste leveranciers ter wereld.

Kenmerken van Attolini’s design

– De kleding zelf wordt handgemaakt in Napels

– Jassen hebben meestal een dubbele rij knopen en worden in een glanzende stof gepresenteerd

– De mouwen worden nooit afgewerkt en worden op het moment zelf gemeten voor de perfectie na te streven van een op maat gemaakt kostuum

– Geen enkele van de jassen zijn hetzelfde en zijn echt uniek.

– Stoffen zoals cashmere, wol worden geleverd door Engelse, Schotse en Italiaanse leveranciers

Collectie 2019 is wederom tijdloos

De collectie 2019 heeft weer de tijdloze elegantie die nooit verveelt. U kan deze collectie bekijken op www.pauw.com. Zij werken alleen maar met ambachtelijke designmerken die alles op maat maken. Zij zorgen voor een uitstekende opmeting van de maten zodat het net een tweede huid is dat u draagt.

Neem gerust een kijkje in onze collectie van Attolini waar u de nieuwe collectie van deze designer vindt Klik hier om de nieuwe collectie van Attolini te bekijken . Kiezen voor Attolini is weten dat uw pak uniek is.