Comfortabel zittende Gorilla Wear shorts

gym shorts

Begin dit jaar ben ik weer begonnen met krachttraining, maar merkte dat mijn shorts niet meer van deze tijd waren. Het was ook al een tijdje geleden ( 3 jaar) en vele kilo’s minder dat ik voor het laatst in de sportschool was geweest. Ik snuffelde een beetje rond op internet voor de juiste outfit en vooral om een paar goede shorts te scoren. Ik hoefde niet lang te zoeken, mijn oog viel op de California Mesh Shorts zwart van het merk Gorilla Wear. Ik wilde er twee dus ik bestelde ook de Alabama Drop Crotch Shorts kleur rood. De Alabama Drop Crotch short zit lekker. Hij is niet te kort, heeft twee metalen ritssluitingen van voor en achter en je kunt hem van voren strakker of losser zetten, door middel van touwtjes. De California Mesh Short ziet er stoer uit en kun je eigenlijk ook buiten de gym dragen. Net als de Alabama is de California short ook uitgerust met twee metalen ritssluitingen van voor en achter. Ze zitten beiden als gegoten en ik denk dat veel mannen deze shorts bij gorillawear.com comfortabel vinden zitten, als ze hem eenmaal in bezit hebben.

Overzichtelijke website

Nadat ik de short had besteld, was het binnen 24 uur in huis. Dat vind ik een uitstekende service. Ik kon meteen sporten en voelde me in mijn nieuwe sportbroek een stuk zelfverzekerder. Thuis toch maar weer op de website van gorillawear.com gekeken, want als je vier keer in de week intensief traint heb je aan twee shorts echt niet genoeg. Ik ben er nog niet uit welke ik ga bestellen, maar ik weet wel dat ik er nog vier bij ga halen van verschillende kleuren. Ik geef de kleding van dit merk en de prijzen/kwaliteitsverhouding, samen met de snelle service een dikke 9!