De beste work out tank tops die er zijn!

Gorilla Wear tank top

Als ik een kledingmerk mocht uitkiezen waarvan ik de sportkleding voor de rest van mijn leven zou moeten blijven dragen, dan zou ik absoluut GorillaWear.com kiezen! Ik weet ook niet precies wat het is, maar ik voel me enorm zelfverzekerd en fijn zodra ik mijn Gorilla Wear outfit aandoe en in de gym sta. Ik ben met name helemaal fan van de tank tops van dit merk. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik denk dat ik wel rond de vijftien exemplaren in mijn kast heb hangen, in allerlei verschillende kleuren en designs!

Zwart, grijs, groen, blauw: alle kleuren van de regenboog aan Gorilla Wear tank tops in mijn kast

Toen ik Gorilla Wear net kende, kocht ik er een tanktop in een zwarte kleur, want ik wilde vooral niet teveel opvallen in de sportschool. Maar als snel bestelde ik meer kleuren en designs, want ik merkte dat ik toch steeds naar die zwarte tank top greep terwijl ik ook andere merken in mijn kast had hangen. Ik vind de tank tops van Gorilla Wear toch het fijnst zitten. Ze zijn erg flatterend op het lichaam en kruipen niet omhoog als je bijvoorbeeld burpees of squats aan het doen bent. Op een gegeven moment ben ik de tank tops ook in mijn vrije tijd gaan dragen onder een hoodie (die ik trouwens ook bij Gorilla Wear geshopt heb) en jeans, dus mijn motto is nu: je kunt maar nooit genoeg Gorilla Wear tank tops in je kast hebben hangen! Ik heb ze in allerlei verschillende kleuren, zodat ik lekker af kan wisselen en iedere dag weer in een andere outfit de sportschool in ga. Tenslotte vind ik dit merk echt heel redelijk geprijsd, zeker als je ook kijkt naar de kwaliteit. De tops blijven mooi in vorm en verliezen hun kleur niet, hoe vaak je zo ook wast. Ik kan de tank tops dus echt sterk aanraden!