De Virtufit Ergometer Roeitrainer Semi-Pro

Wanneer er getraind moet worden is dit een aanrader. Of het nu om een korte sessie gaat of een zware lange roeitraining, dit apparaat is een stabiele factor die bijdraagt aan een gezond lichaam.
De afwerking van de Virtufit Ergometer is strak en zeer praktisch uitgevoerd. De aangename zitting van de roeitrainer, gevuld met PU schuim, loopt op zeer degelijke lagers, heel stil over een brede aluminium rails. De machine is waterpas af te stellen, maar tijdens het roeien gaat de zitting naar achteren en omhoog voor een ergonomische en zeer comfortabele houding. De pedalen zijn uitgerust met een antislip laag en met de verstelbare voetbanden is het veilig sporten. Deze roeitrainer van Fitnessapparaat.nl is voor kleine en grote personen zeer goed te gebruiken en is dankzij de degelijkheid geschikt voor semiprofessioneel gebruik.

Technisch vernuft

Op het helder verlichte lcd scherm zijn een aantal zaken duidelijk af te lezen. De tijd, afstand, het aantal roeislagen, wattage en calorieverbruik, hartslag en het gekozen trainingsprogramma worden overzichtelijk weergegeven. De roeitrainer is uitgerust met 34 programma’s om uit te kiezen en heeft 16 verschillende weerstandniveau’s. Er is tevens een hartslag hersteltest geprogrammeerd en door middel van een borstband wordt de hartslag draadloos doorgegeven aan de console. Op deze manier is het veilig trainen en kan overbelasting worden vermeden. Met de reisafstand indicator is het leuk om te weten hoever is geroeid is of hoever er nog geroeid moet worden. Het is nauwkeurig trainen met al deze gegevens.
De Virtufit Ergometer Roeitrainer Semi-Pro is opgebouwd met een magnetisch weerstand systeem wat deze machine muisstil maakt en daarom onder andere uitermate geschikt is voor gebruik in appartementen. De Virtufit Ergometer is makkelijk inklapbaar en dankzij de ingebouwde wieltjes ook gemakkelijk te verplaatsen. Inclusief de adapter en een gratis trainingsprogramma biedt dit apparaat vele mogelijkheden om jezelf goed uit te putten of gewoon even lekker te trainen.