Finamore, mode exclusief in stijl

finamore

Ervaring met de hand verwerkt

Exclusief voor de dag willen komen in Italiaanse handgemaakte kleding is niet moeilijk wanneer de kledinglijn van het merk Finamore eenmaal is bekeken. Via het mooie menu van de internetpagina van www.pauw.com, is het mogelijk om een goed beeld te krijgen waar Finamore voor staat. Het Italiaanse vakmanschap valt duidelijk af te lezen aan de prachtige overhemden die er verkrijgbaar zijn.

Italiaanse elegantie in een ruim aanbod

De overhemden van Finamore worden gemaakt van de meest zachte stoffen die er te vinden zijn. Hoogwaardig katoen wat in Zwitserland gemaakt is, wordt met de hand verwerkt in verschillende overhemden. Ook satijn wordt gebruikt, wat ook weer een bepaalde luchtigheid creƫert. In Napolitaanse stijl verwerkte schouderstukken, manchetten, kragen, knoopsgaten en rugpanden, worden met de hand aangebracht. Vakmanschap staat hier hoog in het vaandel.

Verschillende stijlen maken de gehele collectie zeer bijzonder. Slim-fit overhemden die stijlvol en sportief afkleden of een ontspannen casual look met een denim overhemd. Het aanbod op www.pauw.com is zeer ruim. Alle verschillende stijlen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. De klassiek moderne uitstraling van Finamore geeft een elegant gevoel. Tevens is het mogelijk om egaal gekleurde of geruite of gestreepte overhemden te kiezen. De hoogwaardige afwerking maken deze overhemden zeer geschikt voor het zakelijk leven, maar ook zeker om goed voor de dag te komen op een feest. Overhemden voor dagelijks gebruik zijn ook verkrijgbaar, en de moeite waard om eens goed te bekijken.

Kwaliteit voor iedereen vanuit de webwinkel

Polo overhemd of Orlando-, Tokyo- of Napolistijl, enkele of dubbele knoopsgaten, brede of smalle strepen, grote of kleine ruit, er is veel aanbod in keuze bij Pauw. Zowel in de winkels in de steden als in de webwinkel, kan het prachtige aanbod van exclusieve overhemden goed worden bekeken. Modern en klassiek samengevoegd door vakmanschap maken deze overhemden tijdloos.