Gorilla Wear: het kledingmerk voor de serieuze krachtsporter

Gorilla Wear shirt

Het bekendste merk onder kracht sportkleding en voor velen een begrip in de krachtsport industrie. In elke fitness- sportschool is het een graag gezien en gedragen kleding merk. Door het sinds 1982 aan de weg timmeren, het constant innoveren en researchen, is het merk doorgegroeid tot wereldbekendheid. Daar de verschillende modellen verkrijgbaar zijn in diverse stoffen, is het voor hem/haar makkelijk een keuze te maken die gewenst is.

De ‘muscle shirts’ zijn tot vandaag de dag tot stand gekomen, door de nauwe samenwerking met de professionals; een merk als het ware door topsporters voor topsporters. Door zijn vele verkrijgbare modellen, zal het merk altijd met kop en schouders boven de anderen merken uit steken. Daar bij het fabriceren gebruik is gemaakt van verschillende stoffen, is er voor elke sporter in de fitness of hardcore-scene een ruime keus aan voor hem/haar gewenste muscle shirts.

Het dragen van Gorilla Wear muscle shirts voelt als een tweede huid.

Door de met zorg ontwikkelde pasvorm, zit elk model shirt van www.gorillawear.com als gegoten. Hieronder een greep uit de verschillende verkrijgbare modellen van het merk met wereldbekendheid:

De kleding verkrijger in 100% katoen, elastaan of dry fit voldoet aan de hoogste eisen wat een goede sporter nodig heeft om zijn workout tot een succes te doen laten verlopen.
Een goed uitgebalanceerde voeding en training is goed voor het innerlijk en uiterlijk, maar de comfortabel zittende ‘muscle shirts’ van Gorilla Wear dragen daar zeker hun steentje aan bij.

Niet alleen in de gym, maar ook daarbuiten is deze kleding heerlijk om casual te dragen voor in de vrije tijd, het laat direct van hem/haar zien waar de passie ligt. Het is een merk wat zich heeft uitgebreid door het produceren van diverse kleding, training schoenen, accessoires, caps and hats, etc. Bezoek onze webwinkel op www.gorillawear.com en profiteer van de vele aanbiedingen!