Op elk moment van de dag comfortabel fietsen

cardio fit b20 x-bike

De Tunturi Cardio Fit B20 X-Bike Folding Bike Hometrainer is een comfortabele hometrainer met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ik heb hem nu een paar maanden en gebruik hem meerdere keren per week. Wat ik prettig vind aan de hometrainer, is dat hij opvouwbaar is, en een tablethouder en comfortabele zadel heeft.

Ik heb een drukke schema en werk meerdere dagen per week vanuit huis. Hierdoor heb ik niet altijd tijd om buiten te sporten. Ik gebruik de hometrainer terwijl ik lichte werkzaamheden verricht op mijn laptop, of wanneer ik ‘s avonds een serie kijk op mijn tablet. Sinds ik de hometrainer gebruik is mijn conditie sterk verbeterd. Ik hou het fietsen steeds langer vol. De hometrainer heeft 8 weerstandsniveau’s; ik ben begonnen op het laagste niveau en zit nu op het vijfde niveau.

Eenvoudig in elkaar te zetten en gebruiksvriendelijk

De hometrainer kwam de volgende dag al binnen. Het in elkaar zetten is mij meegevallen; de bijgeleverde aanwijzingen waren duidelijk, en ik heb hem binnen een half uurtje in elkaar gezet. Het gebruiksvriendelijke ontwerp viel mij gelijk op. Erg prettig dat je hem kan opvouwen. Ik woon in een appartement met weinig ruimte, dus dit is een groot pluspunt.

De hometrainer heeft een hartslagmeter en een scherm waarin je je afstand, snelheid en tijd kunt zien. Zelf heb ik een smartwatch, en heb ik de voorkeur om deze te gebruiken, maar het is een handige functie om erbij te hebben. De zadel is zacht en comfortabel, hierdoor hou ik het fietsen lang vol en heb ik geen last van zadelpijn. Ik verwacht de komende tijd de hometrainer nog veel te gebruiken. Ideaal dat ik hem op elk moment van de dag kan gebruiken. Ondanks mijn drukke schema, heb ik tijd om te bewegen en aan mijn conditie te werken.