STIJLVOL EN MET DE HAND GEMAAKT

Caruso kleding

Vanuit een druk atelier in Soragna in Italië worden colberts, pakken en overjassen van hoge kwaliteit met de hand gemaakt, in de stijl van ontwerper Rafaele Caruso. In het atelier in de provincie Parma in het noorden van Italië, worden nieuwe ideeën en materialen verzameld om telkens weer prachtige collecties te creëren. De kleding die wordt gemaakt is geschikt voor alle leeftijden en vindt overal ter wereld zijn weg. Met de nauwkeurige afwerking van de kleding onderscheidt het kledingmerk Caruso zich van de massa, en met een eigen gezicht en de vele variaties in modellen en kleuren, is er een zeer aantrekkelijke collectie beschikbaar op www.pauw.com. Online staan de prachtige jassen, overjassen en colberts afgebeeld zodat de verschillen in uitvoeringen en materialen goed zichtbaar zijn.

KEURIG AFGEKLEED MET PRACHTIG VERWERKTE MATERIALEN

Zorgvuldig geselecteerde stoffen, naaipatronen, fijne stiksel en zeer goede garens worden alle kledingstukken bij Caruso met de hand verwerkt. Er zijn niet alleen pakken van honderd procent wol gemaakt maar er zijn ook linnen en pakken gemaakt van zijde verkrijgbaar in de collectie van Caruso bij Pauw. De broeken, de pakken en overjassen zijn van uitzonderlijke kwaliteit om lang plezier te kunnen hebben van de kleding. Wol, katoen, zijde of iets met een beetje stretch er in verwerkt, maakt de collectie zeer divers en aantrekkelijk. En omdat de kleurstellingen uiterst smaakvol bij elkaar gezocht zijn is er voor iedere gelegenheid zeker iets passends te vinden.

BIJZONDER ITALIAANS

De kleding van Caruso is elegant en stijlvol, en is ook zeker op zijn plaats in het zakenleven. De zakelijke pakken zijn op top niveau afgewerkt, wat eigenlijk geldt voor alle kleding die door Caruso wordt gemaakt. Van casual tot aan businness is met grote finesse verzorgd door de Italiaanse topontwerper Rafaele Caruso. Of het nu om een egaal of geruit kledingstuk gaat, het is de moeite waard om de collectie eens te bekijken op www.pauw.com.