VirtuFit TR-100 Loopband review

VirtuFit TR 100

Deze loopband is perfect voor mij! Het maakt hardlopen een stuk interessanter. Je kunt er van alles mee meten zoals je hartslag, vetpercentage en je conditie. Er zitten 15 programma’s op die, aan de hand van testen die je kunt doen, zich afstemmen op jouw fitheid. Het is echt een slimme loopband! En ook al wil je niet hardlopen maar gewoon een stukje indoor wandelen, kun je de snelheid eenvoudig aanpassen aan jouw wandeltempo. Op deze manier kan ik geheel op mijn eigen manier mijn conditie verbeteren.

Veilig en goede demping

Het is ook een erg veilige loopband. Er zit een noodstop op waar je op kunt drukken zodat de loopband direct stil komt te staan. Hij is ook voorzien van geweldige demping. Er zit namelijk een speciaal dempingsysteem op genaamd ‘Total Belt Cushioning’, die ervoor zorgt dat alle demping gelijkmatig wordt verdeeld over de loopband.

Extra’s

Er zit een muziekpoort ingebouwd waarop je gemakkelijk je mp3 speler kunt aansluiten (met de kabel die erbij geleverd is). Echt ideaal! Zo kun je tijdens je loopsessie een lekker muziekje luisteren. Soms geeft dat echt een boost. Nu denk je misschien waarom je niet gewoon je smartphone pakt en muziek luistert met je oordopjes… Nou, het verschil in kwaliteit tussen de meeste oordopjes en het ingebouwde geluidssysteem van deze loopband is gewoon erg groot. Het klinkt heerlijk. Sluit bijvoorbeeld je iPad aan op het console, en gaan met die banaan!

Ondertussen kun je je voortgang in de gaten houden op het LCD schermpje. Daarop staan verschillende dingen afgebeeld, zoals je loopsnelheid, de looptijd, de afstand etc.. Je kunt zelfs je hartslag meten dankzij speciale sensoren die op de handgreep gemonteerd zitten.

Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over dit product! Fitnessapparaat.nl levert een zeer goede service. De klantenservice is tot 22:00 te bereiken voor al je vragen en als je toch niet tevreden bent, kun je het binnen 30 dagen gratis retourneren.